We mogen weer dagjes weg. Zorg voor een veilige en comfortabele auto en kies voor een Citroen van Emerpark

We mogen weer dagjes uit!

Pretparken, restaurants, terrasjes, musea, campings en andere toeristische attracties zijn of gaan weer open. Geniet met uw gezin, op een veilige manier, weer van de leuke dingen die Nederland te bieden heeft. Natuurlijk heeft u wel een goede auto nodig om u veilig naar uw bestemming te brengen. Kies voor een ruime en comfortabele Citroën! En profiteer in de maand juli van aantrekkelijk voordeel...


Een Citroën is een ideale gezinsauto

Met de grote binnenruimte, royale bagageruimte en de slimme opbergmogelijkheden, is een Citroën een ideale gezinsauto. Er zijn zelf Citroën modellen met zitplaatsen voor wel 7 personen! Bovendien beschikt een Citroën over zeer comfortabele stoelen, waardoor een langere autorit geen probleem is. Ontdek de Citroën C4 SpaceTourer, de Citroën C4 Grand SpaceTourer of de Citroën Berlingo. Of kies voor een ruime Citroën SUV, zoals de Citroën C3 Aircross SUV of de Citroën C5 Aircross SUV.

Nu aantrekkelijke private lease tarieven

In de maand juli bieden wij aantrekkelijke private lease tarieven. Zo private leaset u een nieuwe Citroën C3 Aircross SUV of Citroën Cactus al vanaf € 299 per maand! Met private lease betaalt u een vast bedrag per maand voor uw nieuwe Citroën. Op brandstof na is alles bij de prijs inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan verzekering, onderhoud, reparatie, wegenbelasting etc. Zo weet u precies wat de kosten voor uw auto zijn.

Bekijk nu de private lease aanbieding


Kies voor een occasion of nieuwe Citroën uit de voorraad

Wilt u snel beschikken over uw nieuwe auto? Kies dan een kant-en-klare Citroën uit onze voorraad. Alle modellen zijn van zeer goede kwaliteit en uitgebreid gekeurd, zodat u veilig de weg op kunt. Bovendien zijn onze occasions altijd aantrekkelijk geprijsd. Wij hebben altijd een ruime voorraad beschikbaar, zodat er altijd wel een model aanwezig is die past bij uw wensen. Bekijk de voorraad online en kom naar onze showroom in Amersfoort of Hilversum.

Bekijk nu de voorraad