Bandenwissel bij Emerpark

Wissel de zomerbanden in voor winterbanden

Plan nu de wissel van de autobanden van uw Citroën of DS in en voorkom een mogelijke wachttijd. De winter is in aantocht. Dat betekent dat de zomerbanden binnenkort, bij een buitentemperatuur onder de 7 °C, niet meer de juiste grip op de weg bieden. Door het speciale profiel en de aangepaste samenstelling van winterbanden, wordt de remweg korter en heeft u een betere grip op de weg. Het wordt tijd voor dus winterbanden.

Plan de bandenwissel nu eenvoudig en snel in via onze online werkplaatsplanner.

Plan de bandenwissel

Tijdelijk 15% korting op een nieuwe accu

Een accu zorgt voor de stroomvoorziening van uw auto. De verschillende weersomstandigheden hebben invloed op de werking en levensduur van de accu. Laat de accu van uw Citroën of DS goed controleren voordat het buiten kouder wordt en voorkom dat u komende winter op een koude ochtend uw auto niet meer kunt starten. Bovendien krijgt u tijdelijk 15% korting op een nieuwe accu!

Tijdelijk 25% korting op nieuwe ruiterwisserbladen

Zorg dat de ruitenwissers van uw Citroën of DS nog van goede kwaliteit zijn en bijvoorbeeld niet uitgedroogd zijn. De komende herfst en winter gaat u de ruitenwissers waarschijnlijk veel gebruiken. Een goed zicht is belangrijk en strepen op de ruiten of ruiten die niet helemaal schoon zijn helpen daar niet bij. Laat direct de ruitenwissers controleren. En als u nu nieuwe ruitenwisserbladen aanschaft, krijgt u wel 25% korting!