Maak kennis met de meest elegante auto in z’n klasse: de Citroën C3 Elle

Met deze compacte en zeer elegante auto rijdt u moeiteloos en uiterst comfortabel door de straten van de pittoreske binnenstad van Amersfoort op een zonnige herfstdag.

Exclusieve details
Deze C3 in gelimiteerde Elle-uitvoering heeft zijn eigen stijl en bewijst dat door zijn prachtige vrouwelijke accenten. Het interieur is stoer met sierlijke elementen. De horizontale lijnen in de stoelbekleding laten de Curitiba Grey bekledingsstof en het Cherry Pink stiksel nog beter uit de verf komen. Het met gemêleerd grijs beklede dashboard met brede sierrand in geanodiseerd Cherry Pink verhogen het gevoel van comfort in het interieur van de C3 Elle. De vloermatten voor- en achterin zijn voorzien van een bies (eveneens in Cherry Pink) en het ELLE-logo.

 

Aangename verschijning
Ook het exterieur onderscheidt zich door het dak die exclusief gespoten is in de kleur Sable of Noir Onyx voor deze editie. De sierlijsten van de mistlampen en de Airbumps zijn voorzien van exclusieve gematteerde kleuraccenten in “Cherry Pink”.  Alles is prachtig op elkaar afgestemd zodat je je in de C3 Elle op de catwalk waant! Of u nu een lange rit maakt of juist kruip-door-sluip-door een stadsritje maakt, de C3 Elle zal u keer op keer verbazen door z’n weergaloos hoge comfort.

 

Deze speciale serie C3 ELLE is er al vanaf € 20.490 incl. BTW/BPM rijlkaar. Maak een proefrit met onze demonstratie-auto. U zult aangenaam verrast zijn over zijn vele kwaliteiten!

2018-11-15T11:26:36+00:00