Emerpark heeft speciaal voor u extra rijk uitgeruste en extra rijk aantrekkelijk geprijsde Citroën C1 en C3-modellen op voorraad. Deze auto’s kunt u snel rijden met heel veel extra voordeel! Kom snel bij ons langs en pak dat voordeel!

Citroën C1 Private Lease vanaf €199,- !

De nieuwe Citroën C1 is een compacte leaseauto die de aandacht trekt met zijn. Beschikbaar in acht flitsende carrosseriekleuren en heeft unieke led-verlichting. De verticaal geplaatste verlichtingsunits versterken het vrolijke uiterlijk en hightech karakter van de C1. Deze karaktervolle leaseauto heeft lage verbruikskosten en is compleet naar wens te configureren. Kopen?Deze auto liever kopen u rijdt hem al vanaf € 12.325,-  (rijklaar). Ga nu naar onze website en plan een proefrit met deze unieke auto!

Citroën C3Feel Edition Private Lease vanaf €299,- !

Citroën C3 valt direct op vanwege het unieke design met charismatische voorzijde en geprononceerde welvingen, die de auto een krachtig en energiek uiterlijk geven. Met zijn unieke vormen, grafische signatuur en mooie kleuren is het een verfrissend en trendy leaseauto die met de tijd meegaat.  Kopen?Deze auto liever kopen u rijdt hem al vanaf € 17.493,- (rijklaar).  Ga nu naar onze website en plan een proefrit met deze unieke auto!

2019-04-18T10:24:34+00:00