De nieuwe Citroën Berlingo is verder geëvolueerd, met nog meer ruimte, nog meer flexibiliteit… in het voorjaar van 2019 staat hij klaar bij Citroën Emerpark voor een proefrit!

Nieuwe Citroën Berlingo maakt deel uit van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Hij biedt optimale rijkwaliteiten, waarbij u van elke rit geniet dankzij het zitcomfort, het veercomfort en het geluidscomfort. Hij heeft een bijzonder licht interieur dankzij het grote glasoppervlak rondom. Het grote glazen panoramadak zorgt, wanneer het elektrisch bedienbare zonnescherm is geopend, voor extra licht.

De praktische Nieuwe Citroën Berlingo is altijd en overal gemakkelijk toegankelijk dankzij de twee schuifdeuren en de achterklep met een te openen achterruit.

 

 

 

 

 

De nieuwe Citroën Berlingo is ruim en uitermate flexibel dankzij de wegklapbare stoelen. De bagageruimte heeft een inhoud van 775 liter in de uitvoering M en een inhoud van tot 1050 liter in de uitvoering XL. Nieuwe Citroën Berlingo beschikt over 186 liter aan praktische en ruime opbergmogelijkheden, zoals de opbergvakken in de Modutop® met een totale inhoud van 92 liter. U kunt hem straks bij ons in de showroom van Emerpark testen.

OPTIMALE FLEXIBILITEIT

Om het interieur volledig naar eigen wens in te delen kunnen de achterstoelen afzonderlijk of gezamenlijk worden weggeklapt op de vloer. Er ontstaat dan een vlakke laadvloer. Als ook de voorpassagiersstoel van Nieuwe Citroën Berlingo op de bodem wordt weggeklapt, ontstaat een laadruimte van wel 4000 liter en een laadlengte van meer dan 3 m (XL).

De hoedenplank kan in twee standen worden gezet: een conventionele hoge stand en een middenstand waarmee de bagageruimte kan worden opgedeeld. De hoedenplank kan een gewicht van 25 kg dragen en is gemakkelijk bereikbaar via de te openen achterruit. Bovendien kan hij handig achter de stoelen van de tweede zitrij worden opgeborgen.

Nieuwe Citroën Berlingo is leverbaar in twee lengtes, M en XL. Beide carrosserievarianten zijn compact en evenwichtig gelijnd. Zowel met 5 zitplaatsen (M of XL) of 7 zitplaatsen (XL) biedt Nieuwe Citroën Berlingo een optimaal comfort voor alle inzittenden.

 

 

 

 

 

 

De XL is dankzij de langere wielbasis en de grotere overhang achter 35 cm langer dan de M. De stoelen van de derde zitrij kunnen uitgenomen en in lengte verschoven worden, zodat u, afhankelijk van uw behoeften, kunt kiezen voor meer comfort voor de passagiers of meer bagageruimte.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Nieuwe Citroën Berlingo beschikt over 19 rijhulpsystemen, die niet alleen het comfort maar ook de veiligheid tijdens uw autorit verhogen. Ontdek de rijhulpsystemen, zoals het Lane Departure Warning-systeem en Driver Attention Alert, hieronder.

MOTOREN

Nieuwe Citroën Berlingo heeft een dynamisch rijkarakter dankzij een nieuw platform in combinatie met motoren van de nieuwste generatie, met een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot.

Met zijn veelzijdige benzine- en dieselmotoren biedt Nieuwe Berlingo zowel in de stad als op buitenwegen bijzonder veel rijplezier. De motoren leveren eersteklas prestaties, maar ontzien ook het milieu.

De nieuwe Citroën Berlingo is in de tweede helft van 2019 bovendien ook leverbaar met de nieuwe automatische transmissie EAT8 met 8 versnellingen, die een optimaal rijcomfort garandeert.

Het gamma PureTech-benzinemotoren:

1.2 PureTech S&S 110 pk of 1.2 PureTech S&S 130 pk (automatische transmissie EAT8)

Het gamma BlueHDi-dieselmotoren:

1.5 BlueHDi S&S 75 pk of 100 pk (handgeschakelde 6-versnellingsbak of automatische transmissie EAT8)

Loopt u bij ons binnen wij vertellen u graag me

er over de Citroën Berlingo!  Maak gerust een proefrit in het voorjaar van 2019 en ervaar wat u in deze auto allemaal kunt vervoeren.

 

 

 

 

 

 

2018-12-13T10:55:38+00:00