100 jaar = 100% voordeel.

Citroën, al 100 jaar de comfortabele partner voor professionals. Daarom vieren we dit nu met extra voordeel op de nieuwe Berlingo VAN, Jumpy en Jumper. 100% voordeel op opties en 0% financial lease.

FINANCIAL LEASE

INTERESSANT VOOR KLEINE ONDERNEMERS EN ZZP’ERS

Financial Lease is een flexibele financiële deal voor kleine ondernemers en ZZP’ers. De nadruk ligt op financiering. De auto blijft op uw balans staan, en bovendien helpt de fiscus een handje mee. Bij aanschaf van een bedrijfsauto profiteert u namelijk van de investeringsaftrek. Zo hoeft een investering voor een bedrijfsauto geen aanslag te zijn op de liquiditeit van uw onderneming.

Flexibel en Exact

Bij Financial Lease bestaan de maandtermijnen uitsluitend uit interest en afschrijving. De rente die u betaalt wordt vooraf vastgesteld. U betaalt dus gedurende de gehele looptijd een vast bedrag per maand. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Een slottermijn: lagere maandlasten

Met Financial Lease met een slottermijn blijven uw maandlasten laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op dan de standaard financieringsmogelijkheden. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente. U stelt de slottermijn in overleg met uw Citroën-dealer vast, en deze is gebaseerd op een reëel bedrag en houdt rekening met de restwaarde van uw Citroën. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Die kunt u dan weer gebruiken bij aanschaf van een volgende Citroën met Financial Lease. Blijft u liever rijden in uw Citroën? Ook dat kan, u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren.

DE VOORDELEN VAN FINANCIAL LEASE:

  • Biedt interessante financiële voordelen.
  • De auto komt op uw balans te staan.
  • Bij aanschaf van een bedrijfsauto met Financial Lease profiteert u van de investeringsaftrek.
  • Een contactpersoon voor al uw mobiliteitszaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITROËN BERLINGO VAN

v.a. € 14.290 excl. BTW

Nu 0% financial lease en tot € 5.000 voordeel op alle opties bij Citroën bedrijfswagens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITROËN JUMPY

v.a. € 18.000 excl. BTW

Nu 0% financial lease en tot € 5.000 voordeel op alle opties bij Citroën bedrijfswagens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITROËN JUMPER

v.a. € 20.490 excl. BTW

Nu 0% financial lease en tot € 5.000 voordeel op alle opties bij Citroën bedrijfswagens

2019-07-22T10:18:13+00:00